Theth Shqiperi #23

Qëllimi udhëtimit
Eksursion
Tipi
Parqe
Shteti
Albania
Qyteti
Shkoder
Zip code
20000
Siperfaqja
More than 100m2
Autorsia
Agent

Shpernda link

Thethi është një fshat në njësisë administrative Shalë në rrethin e Shkodrës të Shqipërisë.Pas reformës së qeverisjes lokale të vitit 2015, ajo u bë pjesë e rrethit Shkodër dhe u shpall Qendër e Mbrojtur Historike nga Qeveria Shqiptare. Fshati është qendra e Parkut Kombëtar të Thethit, një zonë me bukuri natyrore të dalluara.

  •   Parkim  true

MultimediaJu lutemi regjistrohuni ose hyni per te shkruar pershtypjet!

Pershtypjet

Nuk u gjeten pershtypje, ti mund te jesh i pari!


Agent other locations