Shkoder Shqiperi #24

Qëllimi udhëtimit
Eksursion
Tipi
Parqe
Shteti
Albania
Qyteti
Shkoder
Zip code
20000

Shpernda link

Shkodra (trajta e pashquar Shkodër) është qytet dhe bashki në Shqipërinë ... përmendej si qendra e fetarizmit islam, ashtu dhe atij katolik, në Shqipëri.

  •   Sobe  true
  •   Parkim  true

MultimediaJu lutemi regjistrohuni ose hyni per te shkruar pershtypjet!

Pershtypjet

  • Vend i bukur

Agent other locations