Berat Shqiperi #25

Qëllimi udhëtimit
Eksursion
Shteti
Albania
Qyteti
berat
Zip code
20000
Siperfaqja
More than 100m2

Shpernda link

Qyteti është qendra e Qarkut të Beratit. Gjendet në jugun e vendit, 70 km në vijë ajrore në jug të Tiranës, përshkohet nga lumi Osum dhe rrethohet nga kodra dhe male, ku spikat Tomorri, i njohur si park kombëtar.

  •   Sobe  true
  •   Parkim  true

MultimediaJu lutemi regjistrohuni ose hyni per te shkruar pershtypjet!

Pershtypjet

  • Vend fantastik!

Agent other locations