Llogara #27

Qëllimi udhëtimit
Argëtim
Tipi
Parqe
Shteti
Shqiperi
Qyteti
Vlore
Zip code
1000
Siperfaqja
More than 100m2
Autorsia
Agent

Shpernda link

Parku kombëtar Llogara Parku Kombëtar i Llogorasë ndodhet rreth 40 km në jug-lindje të Vlorës, në kufirin midis Adriatikut dhe detit Jon. Parku shkon nga lartësia 470 m në lartësinë 2018m.

  •   Sobe  true
  •   Parkim  true

Ju lutemi regjistrohuni ose hyni per te shkruar pershtypjet!

Pershtypjet

Nuk u gjeten pershtypje, ti mund te jesh i pari!