• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Reviews
 • Booking
 • FAQ

 

Saranda është një qytet me më shumë se 2000 vjet histori, ngritur në zonën e bregdetit jugor të Shqipërisë, i pasur në vlera të rralla të trashëgimisë kulturore dhe arkeologjike shqiptare, por edhe evropiane. Në fillimet e tij, qyteti ka shërbyer si një portë për qytetin antik të Finiqit dhe si rrjedhojë edhe si portë hyrjeje për në rajon. Kjo trashëgimi e pasur arkeologjike e gërshetuar me bukuritë e natyrës, si dhe portin e saj natyral, përbën bazën më të rëndësishme për të promovuar zhvillimin e imazhit aktual të Sarandës, si një destinacion i turizmit klasik botëror, si dhe për të tërhequr tregun e turizmit të veçantë. Saranda ka përfituar gjatë viteve të fundit prej tërheqjes së pushuesve vendas dhe të huaj. Vitet e fundit vihet re një shpërthim i industrisë së ndërtimit, i cili ka ndryshuar imazhin e qytetit nga një vend i qetë bregdetar pushimesh në një zonë masive ndërtimesh, ndër të cilat gjenden dhe shumë ndërtesa të paligjshme. Aktualisht, Parku Kombëtar Arkeologjik i Butrintit është gjeneruesi parësor i turistëve ndërkombëtarë, të cilët vijnë kryesisht si vizitorë ditorë nga ishulli i Korfuzit në Greqi, pas një udhëtimi të këndshëm rreth një orë me anije.

Itineraries

Dita 1

Date : June 1, 2020

Time : 6:30 am

Info

Eksplorimi i vendeve me te bukura ne bregdetin Jonian.

Dita 2

Date : June 12, 2020

Time : 7:30 am

Eksplorim ne natyre.

 • transportin
 • bileta e anijes
 • shallzoni

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhetim 2 ditor Sarande”

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Cmimi per te rriturit
  Start
  End
  1Pax - No size limit
   

  Adult ( 1 Pax - No size limit. ) $40.00 $35.00 /Person

  - +
 • Pricing Name Cmimi per femijet
  Start
  End
  1Pax - No size limit
   

  Child ( 1 Pax - No size limit. ) $30.00 /Person

  - +
 • Pricing Name Cmimi per grup
  Start
  End
  1Pax - No size limit
   

  Group ( 1 Pax - No size limit. ) $25.00 /Person

  - +