• Overview
  • Trip Outline
  • Trip Includes
  • Trip Excludes
  • Reviews
  • Booking
  • FAQ

Vlora

 -Plazhet

 

Ata qe kane vizituar gjithmone plazhet e Vlores jane

larguar gjithmone te mahnitur nga panorama dhe aktivitetet

e ndryshme turistike.Ujerat e detit jane te kristalta ,te mbushura

me shkembinj dhe zhavorr te imet. Pervec rrezeve te diellit dhe

ujit te paster pushuesit mund te shijojne edhe shetitje me varka.

 

 

 

Itineraries

Dita e I Vlore-Uje i Ftohte-Palase.

Date : April 24, 2020

Time : 7:00 pm

Fundjave cift ne bregdetin Jonian!

Dita e II-

Your Plan

-Udhetim autobuz

-Kafe gjate rruges

  • Bileten e anijes

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vlora”

No Details Found